top of page

HÅRBORTTAGNING

Behandlingsmeny & priser

VAXNING

Om du vill avlägsna hårväxt snabbt är vaxning ett bra alternativ. Men tänk på att vaxning är en tillfällig lösning för din hårväxt, då återväxt sker inom 4-6 veckor. I vaxningsbehandlingarna använder jag produkter från Depilève, det mest innovativa vaxningssystemet på marknaden.

Det är bra att göra en peeling av huden inför vaxning. Det gör det lättare att få upp små korta hårstrån och inåtväxta hårstrån, vilket ger ett bättre slutresultat. Utväxten bör vara 5 mm lång.

610 kr

Hela ben

490 kr

Lår (ej knä)

410 kr

Underben, inklusive knä

330 kr

Bikinilinje eller armhålor

495 kr

Armar (ej armhålor)

345 kr

Överarm eller underarm

från 590 kr

Rygg

Från 450 kr

Bröst

230 kr

Överläpp eller bryn

240 kr

Haka

från 450 kr

Ansikte

Permanent hårreducering med Plasmalite FPL

Plasmalite FPL är marknadens överlägset mest avancerade ljusmetod för behandling av generande hårväxt. Metoden är lämplig för dig som besväras av generande hårväxt i ansiktet men kan även göras på områden som armhålor, vårtgårdar och bikinilinjen. Behandlingen upprepas 5-8 gånger med 4-6 veckors intervall för att uppnå fullgott resultat.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Att tänka på innan behandling:

Du ska inte vaxa eller använda pincett före eller mellan behandlingarna. Detta för att så många hårstrån som möjligt ska kunna behandlas samtidigt. Du bör däremot raka, klippa eller använda hårborttagningskräm på återväxten mellan behandlingarna för att underhålla växtfasen.

700 kr

Överläpp eller haka

1 100 kr

Överläpp och haka

1000 kr

Polisonger

700 kr

Ögonbryn

1 600 kr

Ansikte

1 300 kr

Armhålor

från 1 200  kr

Bikinilinje

800 kr

Vårtgårdar

bottom of page