top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Behandlingsmeny & priser

Varje ansiktsbehandling börjar med en hudanalys och skräddarsys sedan efter dina behov, och består av noga utvalda produkter utifrån din hudtyp och hudkondition.

När du som kund kommer till mig vill jag att du skall få ut det allra mesta av mina behandlingar, därför kan behandlingsutförandet se olika ut från gång till gång.

Efter behandling får du rådgivning om produkter för hemmabruk.

Klassisk ansiktsbehandling (Nimue/pHformula)

*60 min
 från 998 kr

**80 min
från 1198 kr 

*Rengöring, enzympeeling, AHA, portömning, lättare ansiktsmassage, brynplock, serum anpassade efter ditt hudtillstånd, ansiktsmask, avslutande produkter

**Rengöring, enzympeeling, AHA, portömning, längre avslappnande massage, brynplock, serum anpassade efter ditt hudtillstånd, ansiktsmask, avslutande produkter

Nimue Exclusive Collagen

80 min
1295 kr 

En lyxig specialbehandling för dig som vill ha det lilla extra. Ger ett omedelbart resultat med långvarig verkan.

I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, AHA, portömning, avslappnande muskelstimulerande ansiktsmassage med lymfdränage samt plockning av bryn. En specialmask anpassad efter din huds behov appliceras och ett Rejuvenating eller Firming Serum läggs under för att effektivisera resultatet. Behandlingen avslutas med en vårdande ansiktskräm samt en skyddande produkt.

Passar alla hudtyper.

Ansiktsmassage

30 min
375 kr 

En skön och muskelstimulerande massage av ansikte, dekolletage, nacke och skuldror. Denna behandling är cirkulationsfrämjande och energigivande samt löser upp spänningar. Behandlingen kan med fördel läggas till i samtliga ansiktsbehandlingar.

Nimue Smart Resurfacer

*45 min
inkl. Alginate Mask
1 050 kr

**45 min
inkl. Collagen Face Mask
1 150 kr

*Rengöring, enzympeeling, Smart Resurfacer, Super Fluid, TDS, Alginate Mask, avslutande produkter

**Rengöring, enzympeeling, Smart Resurfacer, Super Fluid, TDS, Collagen Face Mask, avslutande produkter

Nimue's Smart Resurfacer valdes till den främsta professionella produkten av Sveriges ledande hudterapeuter. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess.

En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

Nimue Smart Micropeel

60 min
998 kr

Smart Micropeel är en skonsam men effektiv behandling som är lämplig för en känslig och inflammerad hud. Innehåller högkvalitativa syror, bioteknik från växtstamceller och anti-inflammatoriska aktiva ingredienser för att ge en mild peeling som minskar inflammation i huden och prebiotika som återställer hudens mikrobiom.

Nimue SRC – Miljöbelastad hud

45 min
950 kr

Denna behandling rekommenderas till dig med miljöbelastad hud som känns grå, trött och avsaknad av lyster. Det är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.

Nimue SRC – Hyperpigmenterad hud

45 min
950 kr

Denna behandling rekommenderas till dig med en hyperpigmenterad hud. Detta är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.

Nimue SRC – Akne

45 min
950 kr

Denna behandling rekommenderas till dig med problemhud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. Detta är en avancerad peeling-behandling som återskapar en balans i huden i, ger en förfinad hudstruktur, ökad lyster och minskar inflammationer.

Thermal Detox Peel

*30 min "flash"-behandling
695 kr

**60 min inkl. Alginate Mask
895 kr

*Rengöring, Thermal Detox Peel, avslutande produkter

 

**Rengöring, Thermal Detox Peel, Alginate mask, avslutande produkter

C-Vitamin Express

30 min
695 kr

Rengöring, enzympeeling, Super Fluid, TDS, mask, avslutande produkter​

Vitamin C behövs för bildandet av kollagen och elastin i huden och motverkar linjer och rynkor. En riktig vitamin-boost som ger lyster till huden. Bra mot pigmentförändringar och ytliga kärl. Skyddar mot UV-strålning.

Vit-A Peel (Retinol-peeling)

50 min
2200 kr

Den perfekta behandlingen för dig som vill ha lyster! Mild men effektiv peeling baserad på vitamin A. Motverkar hyperpigmenteringar, fet och oren hy, förbättrar akneärr samt solskadad, trött och slapp hud. Reducerar även stora porer.

Rekommenderas som kur-behandling.

DrK Novel Skin Resurfacing Treatment

45 min
950 kr

DrK Novel Skin Resurfacing Treatment har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

Behandlingen bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

Möjliga tillval

Glycolic Peel 35%

195 kr

En effektiv AHA-peeling med 35% glykolsyra som avlägsnar döda hudceller. Resultatet blir en jämnare hudstruktur, en mer elastisk och fuktbalanserad hud med ny, fräsch lyster. Ökar även effekten av efterföljande produkter.

Alginate Mask

160 kr

En härlig peel-off mask med grönt te och marina extrakt. Återfuktar och efterlämnar en mjuk och smidig känsla. Dess anti-inflammatoriska egenskaper kyler, dämpar och lugnar. Passar även de mest känsliga hudtyper.

Collagen Face Mask

260 kr

En collagenberikad, svalkande ansiktsmask som återfuktar, reparerar och motverkar åldrandet i huden. De marina och botaniska ingredienserna resulterar även i förbättrad spänst och elasticitet samt ökat skydd mot fria radikaler. Passar alla hudtyper.

Collagen Eye Mask

195 kr

En collagenberikad, svalkande ögonmask med fuktighetsgivande egenskaper som i behandling används tillsammans med Intensive Eye Serum. Vitaliserar och fräschar upp huden runt ögonen med omedelbart resultat. Ger huden bättre spänst och elasticitet tack vare inslag av marina och botaniska extrakt. Minimerar fina linjer och rynkor, påsar och mörka ringar runt ögonen. Ger även ökat skydd mot fria radikaler. Passar även de mest känsliga hudtyper.

bottom of page