top of page

Aktuella erbjudanden på salongen

  • Boka valfri Dermapen-kur à 3 behandlingar så får du det tredje behandlingstillfället till halva priset!*

​Jag arbetar med Dermapen 4, den mest effektiva behandlingen på marknaden för bland annat akne, akneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer och solskadad hy.

Vad är Dermapen?
Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 16 tunna, sterila engångsnålar och en unik vertikal teknik med automatisk vibrerande funktion, som skapar upp till 1920 microkanaler i huden per sekund på ett djup av 0,2-3,0 mm som gör det möjligt att slussa in aktiva ämnen, som till exempel hyaluronsyra, ned på djupet i din hud. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en bättre struktur och kondition.​

Vem kan göra Dermapen?
En Dermapen-behandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger. Oftast behövs en behandlingskur om 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande problem/skada) med 2-8 veckors intervall. Behandlingstiden är 30-60 minuter, beroende på hur stort område som ska behandlas. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

*Ordinarie pris: från 2395 kronor beroende på vald behandling.

  • Browlift inkl. färg & formgivning, 400 kronor*

Browlift gör dina ögonbrynsstrån lättstylade vilket ger intrycket av tätare och fylligare bryn!
Färgning är valfritt & ingår då kostnadsfritt i behandlingen.

Att tänka på innan behandling:
Du bör ej ha klippt dina bryn innan, det kan ge ett ojämnt resultat.
Det bör ha gått minst 8 veckor sedan ditt senaste Browlift då man vill att brynen skall vara i originalskick innan nästa behandling.

Att tänka på efter behandling:
Formen jag lagt ligger kvar i minst 24 h, sedan kan du forma brynen som du själv önskar. Under denna tiden kan brynen upplevas platta och stela.
Inget vatten eller olja på brynen inom 24 h, gärna 48 h.

*Ordinarie pris: 600 kronor.

bottom of page