top of page

Mesoporation, Aesthetic Line

Aesthetic Line använder sig av verksamma ämnen som stimulerar huden att fortsätta de naturliga processer som normalt sett avtar med åldern. Genom att tillföra aktiva ingredienser till huden ökar dess förmåga att förnya och reparera sig själv.

 

Mesoporation (nålfri mesoterapi) är en av de bästa behandlingarna mot rynkor. Med hjälp av elektroniska impulser skapas tillfälliga små kanaler i huden, som hjälper till att slussa värdefulla, individuellt utvalda aktiva ingredienser (till exempel C-vitamin) djupt ner i huden.

Mesoporation används för:
• Utjämning av rynkor
• Åtstramning av huden
• Hudförnyelse/-uppfriskning
• Återfuktning av huden

Resultatet blir att fina linjer och rynkor slätas ut, porerna ser mindre ut, huden lugnas och dess utseende uppdateras.

Vanliga frågor om mesoporation:

Q: Vem är mesoporation lämplig för?
A: Denna procedur är lämplig för alla åldrar, alla hudtyper och alla hudfärger, och ger omedelbart synliga och bestående resultat.

Q: Hur många behandlingar är nödvändiga för synlig föryngring av huden?
A: Du får en uppfriskad hy direkt efter den första behandlingen. Huden känns slät, fast och balanserad. Beroende på hudens tillstånd rekommenderar jag upp till 6 behandlingar varannan till var tredje vecka för bestående resultat. Ju fler behandlingar desto snabbare kommer din hud att föryngras.

Q: Hur kan jag maximera behandlingsresultaten?
A: För att bibehålla resultaten av mesoporation så länge som möjligt, rekommenderar vi en månatlig efterbehandling och ett individuellt skräddarsytt hudvårdskoncept att använda hemma.

Q: Finns det några biverkningar med mesoporation?
A: Denna procedur har inga biverkningar och är smärtfri. Endast i den inledande fasen finns det några rapporter om stickande känslor under behandlingen. Du kan sminka dig som vanligt efteråt.

bottom of page