top of page

SPECIALBEHANDLINGAR

Behandlingsmeny & priser

Dermaplaning, Dermaplane Pro

60 min
1095 kr

Tillval i ansiktsbehandling
695 kr

Vad är Dermaplane Pro?

Dermaplaning är en fysisk exfoliering (peeling) av huden i ansiktet där det allra yttersta hudlagret samt det fina vellushåret tas bort med ett speciellt skalpellblad. Detta simulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen samt att fina linjer och förstorade porer minskas.

Vilka effekter har Dermaplane Pro?

Direkt efter en Dermaplane PRO-behandling kommer din hy se jämnare ut med mer lyster. Behandlingen går även att kombinera med dina andra favoritbehandlingar samt att det kommer bli lättare att applicera makeup då vellushåret tas bort. När vellushåret tas bort får även dina övriga hudvårdsprodukter bättre effekt då håren inte absorberar mycket av ingredienserna. För optimalt resultat rekommenderas dermaplaning var fjärde vecka.

Behandlingen går även bra att lägga till i din vanliga ansiktsbehandling eller Dermapen 4-behandling. Då utförs Dermaplane vid start.

Klicka här för att ta reda på om denna behandling passar Dig, och vad Du behöver tänka på innan och efter din behandling.

Dermapen 4, microneedling

Ansikte
2395 kr
 
Ansikte + Hals
2795 kr

Ansikte + Hals + Dekolletage
3195 kr

Händer
1595 kr


ÜBER Pro Peel
tillägg i Dermapen 4

400 kr

Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 16 tunna, sterila engångsnålar och en unik vertikal teknik med automatisk vibrerande funktion, som skapar upp till 1920 microkanaler i huden per sekund på ett djup av 0,2-3,0 mm som gör det möjligt att slussa in aktiva ämnen, som till exempel hyaluronsyra, ned på djupet i din hud.

Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer.

Resultatet blir en föryngring av huden samt en bättre struktur och kondition.

Tillval:
ÜBER Pro peel är en unik kemisk peeling från märket Dp Dermaceuticals speciellt framtagen för att kombineras med Dermapen 4. En peel som arbetar på linjer, pigmenteringar, lyster, spänst, solskador m.m.

En Dermapen-behandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur om 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande problem/skada med 2-8 veckors intervall. Behandlingstiden är 40-60 minuter, beroende på hur stort område som ska behandlas.

Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Köper du en kurbehandling om minst 3 behandlingar så får du 10% rabatt på totalbeloppet.

Dermapen 4, microneedling Guldpaket

Ansikte
3195 kr
 
Ansikte + Hals
3595 kr

I denna behandling ingår "det lilla extra" då jag kombinerar Dermapen 4 med en avancerad vial, ett högkoncentrerat serum som anpassas efter din huds behov,  samt ÜBER Pro peel och avslutningsvis L.E.D. Mask. 

ÜBER Pro peel är en unik kemisk peeling från märket Dp Dermaceuticals speciellt framtagen för att kombineras med Dermapen 4. En peel som arbetar på linjer, pigmenteringar, lyster, spänst, solskador m.m.

Dp Dermaceutical L.E.D. Mask är en innovativ, bärbar mask med rött ljus och nära (NIR, near infrared light) infrarött ljus där inte mindre än 66 dioder ger synliga resultat på huden.

En Dermapen-behandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur om 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande problem/skada med 2-8 veckors intervall. Behandlingstiden är 40-60 minuter, beroende på hur stort område som ska behandlas.

Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Köper du en kurbehandling om minst 3 behandlingar så får du 10% rabatt på totalbeloppet.

Freezpen

1 punkt
600 kr
 
2 punkter
800 kr

3+ punkter
1000 kr

Freezpen är en avancerad & effektiv kryobehandling som avlägsnar benigna hudförändringar. Genom frysning behandlas hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, talkörtelhyperplasi,
körsbärsangiom, fibrom, skintags & seborroiska keratoser.

Med sin mycket precisa applicatorspets fryser Freezpen endast bort din hudförändring & inte den omgivande friska huden. Detta innebär att din behandling kommer ge minimalt obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och runt ögonen kan behandlas säkert.

Enbart godartade hudförändringar behandlas, det är därför viktigt att du först får dem bedömda på din vårdcentral innan du bokar tid.

Mesoporation, Aesthetic Line

45 min
1600 kr 

Avancerad hudföryngringsbehandling för att motverka och åtgärda befintliga rynkor, fina linjer samt slapp och trött hud. Med hjälp av ofarliga, behagliga radiovågor skickas aktiva substanser ned i vävnaden och får huden att fortsätta de viktiga processerna att bygga upp huden, processer som normalt saktar ner eller avstannar helt med åldern. 

Behandlingen har en uppstramande effekt och gör huden slätare och smidigare. Huden får en bättre lyster, struktur och hudton samt ökad fasthet och volym.

Hudföryngring, Skin Rejuvenation

Ansikte
1 400 kr
 
Ansikte & hals
1 990 kr
 
Ansikte, hals & dekolletage
2 900 kr 

Med Plasmalite FPL Skin Rejuvenation får du en efektiv anti-aging behandling som återställer din huds balans och korrigerar hudförändringar orsakade av bland annat UV-ljus. Behandlingen stimulerar hudens collagenproduktion vilket gör att huden blir fastare medan överpigmenterade hudceller förstörs och ytliga, synliga blodkärl koaguleras och försvinner.

 

Med FPL Skin Rejuvenation blir din hud jämnare, dina linjer minskar och huden återfår sin naturliga fasthet vilket sammantaget ger huden ett yngre utseende.

Jag rekommenderar 3-4 behandlingar med 3-4 veckors intervall. 

 

Hudens åldrande avstannar inte i och med behandlingen utan huden fortsätter att åldras. Därför rekommenderas en underhållsbehandling var tredje till sjätte månad för att bibehålla den aktiva collagenstimuleringen.

Behandling av ytliga blodkärl

från
750 kr​

Ytliga blodkärl, s.k. cuperoser, hudrodnad och rosacea behandlas efektivt med Plasmalite FPL genom att selektivt sända ljus och energi till blodkärlet och hetta upp det så att det koagulerar.

 

Behandlingen upprepas 2-4 gånger för att erhålla fullt resultat. I svårare fall som vid difusare rodnad och vid rosacea behövs vanligen fler behandlingar, beroende på individuella förutsättningar.

Behandling av pigmentfläckar

från
750 kr​

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet och på händerna tas efektivt bort med Plasmalite FPL. Selektivt ljus omvandlas till värme som koagulerar de överpigmenterade hudcellerna, varpå cellerna dör och ersätts av nya, normalpigmenterade celler.

 

Ojämnt pigmenterad hud, solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar på händer, uttalade fräknar, platta bruna solfläckar i ansiktet samt pigmentfläckar av typen lentigo och seborroisk keratos är samtliga lämpliga att behandla med Plasmalite FPL.

 

Vanligen behövs 1-3 ljusbehandlingar med 2-3 veckors mellanrum för att IPL-behandlingar för hudföryngring och hudförbättring pigmentfläckarna skall försvinna helt och hållet.

bottom of page